Foto: Publicitātes foto

Lai gan TV ekrānos vēl nav noslēgušies noslēgušies seriāla Viņas melo labāk trešās sezonas notikumi, radošā komanda jau intensīvi strādā pie ceturtās sezonas sērijām. Filmēšana notiek bez vienas no galvenajām varonēm – Initas Dzelmes atveidotās Kristīnes (attēlā no kreisās). Aktrise izlēmusi pamest seriālu.

DELFI Izklaidei atklāj seriāla producents Rimvīds Martinaitis, iemesli, kāpēc Inita izvēlējusies nefilmēties jaunajā seriāla sezonā, bijuši vairāki, taču par tiem lai runā aktrises personīgi. Baumas par aktrises grūtniecību, kas šonedēļ izskanējušas pašmāju tabloīdos, viņš pat nevēlas komentēt.

"Es ļoti priecātos, ja baumas izrādītos taisnība, jo nekāds darbs, nekāds teātris, seriāls vai filma nav salīdzināmi ar jaunas, skaista dzīvības rašanos," spriež Martinaitis. Taču jebkurā gadījumā pārtraukt sadarbību ar Initu nav bijis viegli, jo radošā komanda pa šiem gadiem sirsnīgi sadraudzējusies.

"Mēs ar režisoru to apspriedām, situāciju pieņēmām, taču, pieņemot lēmumu, gandrīz raudājām," atklāts ir producents. Par to, ka Kristīnes tēlu nākamajā sezonā varētu iemiesot cita aktrise, pat nav domāts.

"Initu nomainīt nav iespējams, un es esmu viņai ļoti pateicīgs par tiem gadiem, kurus kopā strādājām, viņa ir fantastiska aktrise un cilvēks. Viņas varones sižetisko līniju jūs redzēsiet, bet pilnīgi citā kontekstā.

Kas attiecas uz scenāriju, tad mēs arī līdz šim ļoti daudz ko tikām mainījuši un turpinām mainīt, salīdzinot ar seriāla oriģinālo lietuviešu versiju. Tā ka Inita nav vainīga pie izmaiņām. Tā ir dzīve, kas diktē savus noteikumus," smaidot stāsta Martnaitis.

Initas pazušana no ekrāniem nav vienīgais pārsteigums, kuru seriāla ceturtajai sezonai gatavo tā radošā komanda.

"Kāds pametīs seriālu, kāds pievienosies. Mūsu seriāla fanus gaida diezgan lieli pārsteigumi. Tā ka gaidiet jauno sezonu!" Intrigu rada Martinaitis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!