Foto: Kadrs no video

Piektdienas, 16. septembra, pievakarē noslēdzās populārā TV3 seriāla "Viņas melo labāk" kārtējā sezona. Ekrāna stāsts izskanēja uz saldsērīgas nots.

Seriāla fani varēja uzgavilēt – sezona noslēdzās ar dubultsēriju. Tā sākās ar kašķi – Evijas Skultes atveidotā Marta saplūcās ar Elīnas Vānes attēloto Baibu. Tie, kas cītīgi sekojuši līdzi notikumiem, atcerēsies, ka abas savulaik nespēja sadalīt vienu vīrieti.

Pa vidu iejaucās Māra Bezmera atveidotais Roberts – viņš aizstāvēja Baibu, ar kuru nesen uzsācis mīlas romāniņu. Jāatzīmē, ka jandāliņš notika Andra Buļa attēlotajam Mārim piederošajā viesnīcā.

Uzreiz pēc strīda Marta steidzās pasūdzēties Mārim. Abi jau kādu laiku ir pāris un dūdo kā divi iemīlējušies balodīši. Jāatzīmē, ka Mārim ārsts noteicis gultas režīmu – viņu nesen sašāva. Tapa zināms, ka drīz viņš dosies veseļoties uz sanatoriju.

Savukārt Robertam tikmēr norisinājās nopietna saruna ar viņa gādīgo māmiņu, kuru atveido Velta Līvija Straume. Viņa mēģināja dēlu pārliecināt, lai tas Baibu triec pie visiem velniem.

Sieviete bija manāmi pārsteigta, kad uzzināja, ka Roberts ar Baibu ir pārgulējis. Viņai gan dēlu neizdevās pārliecināt pamest sievieti, un vēlāk arī pašai Roberta mammai pie alkohola glāzītes ar dēla mīļoto beidzot izdevās atrast kopīgu valodu.

Seriālā bija iekļauta arī romantiskā sižeta līnija – Laura Dzelzīša atveidotais Arvis bildināja Anetes Krasovskas attēloto Mariju, kura ir Māra meita. Viņa teica jāvārdu, un arī tēvs deva savu svētību laulībām.

Savukārt satraucošākie notikumi risinājās Karīnas Tatarinovas jeb Margaritas dzīvē. Sezonas noslēguma sērijā viņai bija jāapprecas ar Normunda Laizāna atveidoto oligarhu un miljonāru Blūmu.

Tiesa, pa ceļam uz baznīcu baltajā kleitā tērptā Margarita aptvēra, ka nav gatava saistīt savu dzīvi ar cilvēku, kuru nemīl. Viņa jau agrāk savām draudzenēm bija atzinusies, ka ar Blūmu kopā ir aprēķina dēļ.

Margarita pie dievnama izkāpa no auto un paziņoja Blūmam, ka neprecēsies. Tad viņa aši iekāpa taksī un devās prom, savukārt pamestais līgavainis, skaļi saukdams mīļotās vārdu, joza viņai nopakaļ.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!