Foto: Kadrs no video

Vasarai tuvojoties izskaņai, no skatītājiem atvadās arī seriāls Viņas melo labāk. Piektdien, 21. augustā, ekrāna stāsts noslēdzies ar īpaši emocionālu un negaidītiem pavērsieniem pilnu sēriju.

Sezonas noslēguma sērija sākās ar skumju vēsti - Jura Strengas atveidotais Ričards ievietots slimnīcā sirds problēmu dēļ.

Nākamā vēsts jau bija vairāk uz humora nots - Evijas Skultes atveidotajai Martai tika paziņots, ka Elīnas Vānes atveidotā Baiba ir stāvoklī. Zinot, ka iepriekš Baiba simulēja grūtniecību, lai atgūtu mīļoto, šī vēsts seriāla varoņu starpā tika uzņemta ar kārtīgiem smiekliem.

Trešā vēsts seriāla faniem bija ne mazāks pārsteigums par iepriekšējām divām - Andra Buļa atveidotais negantnieks Māris ieradās pie Alises Polačenko spēlētās Jolantas un lūdza atvainošanos.

Varonis, kurš allaž meklējis iespējas nodarīt pāri citiem, uzzinājis par to, ka ir tēvs, pēkšņi bija sapratis savu līdz šim nepareizi dzīvoto dzīvi un izplūda pamatīgā grēksūdzē. Taču allaž maigo Jolantu tas neaizkustināja - vīrietis tika rupji pasūtīts nokārtot savas dabiskās vajadzības.

Galu galā Māris neaicināts ieradās ciemos pie Anetes Krasovskas atveidotās Marijas. Pazudusī meita gan tēvu neuzņēma tik silti, kā cerēts - meitene iespļāva Mārim sejā un paziņoja, ka neatzīst viņu par tēvu.

Sērijas izskaņā skatītājus iepriecināja vēsts, ka ar Ričardu viss tomēr labi. Baiba savukārt izlēma grūtniecības faktu paturēt noslēpumā no bērna tēva un lidot uz Īriju.

Tiklīdz Baiba bija pazudusi lidostā, atklājās bēdīga apstākļu sakritība - mazā meitiņa kopā ar tēvu bija ieradusies Latvijā, lai pārsteigtu mammu. Taču laimīgā kārtā ģimenei tomēr izdevās satikties, turklāt Baibas bijušais mīļotais izteica piedāvājumu atjaunot attiecības, nezinot, ka Baiba jau gaida bērnu no cita.

Laura Subatnieka spēlētajam Kārlim, kurš kāzu dienā neieradās dzimtsarakstu nodaļā, lai laulātos ar Initas Dzelmes atveidoto Kristīni, nācās nonākt nelāgā situācijā - izrādījās, ka viņa jaunās mīlas draudzenes ir abas viņa bijušās brūtes.

Pēdējos kadros skatītājus gaidīja arī baisa aina. Māris sadauzītu seju un ar nūju rokās kliboja pa dzelzceļa sliedēm, murminādams nesakarīgus vārdus, bet no malas strauji tuvojās vilciens. Ieradušies policijas pārstāvji secināja, ka Māris zaudējis prātu. Vicinādams nūju un izgaiņādams policistus, Māris turpināja valsēt pa sliedēm pretim vilcienam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!