Foto: Kadrs no video

Starp šīs vasaras skatītākajiem televīzijas projektiem stabilu vietu ieņēmis TV3 seriāls "Viņas melo labāk", kura veidotāji šajā sezonā parūpējušies par īpaši aizraujošiem un pārsteidzošiem sižeta pavērsieniem.

Starp lielākajiem pārsteigumiem šajā sezonā ierindojama ASV aktiera prasmes apguvušā dziedātāja Laura Reinika pievienošanās jau iemīļoto varoņu pulciņam.

Viņam projektā uzticēta bandīta Igora loma, un īpaši gados jaunākiem skatītājiem šāds pavērsiens ir pat ļoti pa prātam.

Tāpat "Viņas melo labāk" veidotāji nolēmuši sekot "UgunsGrēka" piemēram un sapratuši, ka bez asinīm labs seriāls nevar izdoties.

Trešdienas, 24. augusta, vakarā demonstrētajā sērijā to netrūka – kad istabā, kur gultā sazāļota gulēja Marta (Evija Skulte), ieradās Agneses Zeltiņas atveidotā Liāna, Reinika varonis gulēja istabas stūrī kā miris ar asinīm notašķītu vēderu.

Lai gan Igors ne tuvu nebija beigts un slaktiņš bija improvizēts vien neģēlīga plāna ietvaros, skatītājus bez dzīvības guļošais vīrietis, asinis un sieviešu kliegšana satrauca un atkal lika lauzt šķēpus par to, cik pareizi ir seriālā, kas patīk arī bērniem un kur tagad spēlē arī viņiem mīļš dziedātājs, demonstrēt šādas ainas.

Visi pokemonu ķērāji, lūdzu neskataties šodienas Viņas melo labāk sēriju. Jums tā var būt trauma uz visu mūžu #viņasmelolabāk— Toms Zvejnieks (@tominsh2) August 24, 2016

Kurš to būtu domājis, ka 'Viņas melo labāk' kļūs par šausmu filmu, pie tam ar Reiniku galvenajā lomā— Sabīne Šenberga (@sabinzons) August 24, 2016

Labi, ka beigtais Reiniks "Viņas melo labāk" degunu pakasīja. Bērni atviegloti uzelpoja.— Ilze Meistere (@IlzeMeistere) August 24, 2016

Risku apzinājies arī pats Lauris, kurš šīs nedēļas sākumā savos sociālajos tīklos brīdināja to bērnu vecākus, kuri skatās seriālu.

"Lauris Reiniks iesaka vecākiem, kuriem ir mazi bērni, būt uzmanīgiem, ja skatāties seriālu kopā. Pāris ainas mazu bērnu acīm un uztverei varētu būt pārāk satraucošas. Un māciet, ka filma un dzīve nav tas pats un ka tas NAV Lauris," savā "Instagram" tīklā vēstīja Reiniks.

Nākamnedēļ #ViņasMeloLabāk Igors un Liāna turpinās pildīt Kārļa un Blūma pasūtījuma darbu un īstenos patiešām baisu ideju, lai Martu pārbiedētu līdz pēdējam. P.S. Bet Lauris Reiniks iesaka vecākiem, kuriem ir mazi bērni, būt uzmanīgiem, ja skatāties seriālu kopā. Pāris ainas mazu bērnu acīm un uztverei varētu būt pārāk satraucošas...Un māciet, ka filma un dzīve nav tas pats, un ka tas NAV Lauris 😉/ w/ @soulstonesbyagnesezeltina / Next week on #ViņasMeloLabāk these two will accomplish the darkest mission and job just to scare Marta to death. Parents with small kids should be careful if you watch the show together. Some scenes might be a bit too disturbing for kids eyes. Or really work hard to teach kids that it's only a film and Igors is not Lauris. #tvseries #acting #actors #partnersInCrime

A photo posted by Lauris Reiniks (@laurisreiniks) on Aug 18, 2016 at 11:55pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!