Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 19. novembra, vakarā LNT skatītāju vērtējumam tika nodota šova Lauku sēta kārtējā sērija, kurā kaislības sita augstu vilni, bet mājup negaidīti bija jādodas vienam no šova līderiem.

Šajā nedēļā lauku sētā daudz kas mainījās. Meitenes bija neapmierinātas ar agro celšanos un kūts darbiem, kamēr puiši varēja ilgāk pagulēt.

Uzklausot burkšķēšanu, saimniece lēma, ka turpmāk daiļā dzimuma pārstāves drīkstēs pasnaust ilgāk, bet mēslus jāiet tīrīt Agnim un abiem Mārtiņiem.

Lai gan šķita, ka nu beidzot būs miers, dalībniekus pārsteidza vēl kādas izmaiņas - lai palīdzētu puišiem tik agri piecelties, visi tika izlikti no savām istabiņām un draudzīgā bariņā aizsūtīti gulēt kūtsaugšā.

Arī ar darbiem neveicās īpaši labi - par grāvja tīrīšanas darbu vadītāju bija iecelta Ingūna, un, ka jau varēja gaidīt, pārējie biedri viņas norādes ignorēja un tīrāmajā teritorijā valdīja haoss. Ar rezultātu gan saimniece beigās šķita tīri apmierināta, tāpēc šoreiz brāzienu neviens nedabūja.

Daudzo darbu gūzmā dalībnieki atrada laiku, lai pablēņotos, bet dauzīšanās beidzās nelāgi - kamēr puiši meitenes jokojoties meta dīķī un kaitināja, stādot atpakaļ nezāles, Violeta, bruņojusies ar slotaskātu un gumijas šļūtenes galu, lietu ņēma nopietni.

Mazais Mārtiņš vēlāk sūkstījās, ka pamatīgi dabūjis pa sāniem, un puiši neslēpa sašutumu, ka Violeta ākstīšanos jeb "joksēšanos", kā to dēvē lauku sētā, pārvērtusi īstā vardarbībā.

Lielā Mārtiņa likstas gan tikai ar to sākās - līdz šim viņš bija viens no šova līderiem un daudzi lēsa, ka tieši viņš dabūs galveno balvu un dosies ceļojumā uz Brazīliju, bet situācija bija mainījusies.

Iesākumā enerģiskais strādnieks sparu bija zaudējis. Tāpat citiem arvien vairāk acīs dūrās viņa nelāgās rakstura īpašības, un iekšējā balsojumā tika lemts viņu sūtīt mājup. Savu lomu spēlēja arī fakts, ka Mārtiņš pēc smagās strādāšanas ne vienmēr atrada laiku un spēku nomazgāties.

Par nedēļas sliņķi tika atzīta Ingūna, kura jau ir pieradusi sēdēt uz izbalsošanas strīpas, un pārbaudījumā ar līdzsvara noturēšanu viņa lielo Mārtiņu viens un divi uzveica, nosūtot raženo puisi mājās.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!