Foto: Vida Press
Miljoniem cilvēku visā pasaulē sapņo par filmēšanos un parādīšanos televizoru ekrānos, un dažiem arī bez īpaša talanta izdodas šo sapni īstenot, piemēram, tēlojot mirušus cilvēkus, kas gan, starp citu, nav tik vienkārši, kā izskatās.

Amerikānis Čaks Lembs pirms aptuveni desmit gadiem kopā ar sievu sēdēja pie televizora un skatītājs seriālu Likums un kārtība, un tad pār vīrieti nāca atklāsme - viņš arī lieliski spētu izlikties par beigtu.

Kopā ar sievu Tonju, kas ir kaislīga vīra talanta fane, viņi izveidoja virkni fotogrāfiju, kurās tika inscenēta Čaka nāve, un šie attēli izvietoti globālajā tīmeklī, kur tie aši iemantoja popularitāti un padarīja Čaku slavenu. 

"Es sapratu, ka nav jābūt talantīgam, lai notēlotu mironi. Tā nu Tonja paņēma mākslīgās asinis un sāka fotografēt mani dažādās pozās. Viņa ir tā visa smadzenes, es esmu tikai gaļas blāķis, kuru slaktē," skaidrojis Čaks.

"Kad es sāku ar to nodarboties, es sapratu, ka patiesi izskatos pēc līķa. Esmu bāls plikpauris ar maisiņiem zem acīm - jūs jebkurā brīdī izvēlētos mani kā mironi vai zombiju," atzinis vīrietis, kurš gan nemaz nesēro par savu izskatu, jo sapratis, ka dabas dotās īpašības var izmantot, lai piepildītu savu sapni nonākt televīzijā.

2005. gadā viņš pameta savu IT inženiera darbu, un tagad 56 gadus vecais profesionālais mironis, spēlējot līķus dažādos seriālos un filmās, dienā varot nopelnīt 1500 ASV dolāru.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!