Foto: Kadrs no video

Aizvadītās nedēļas izskaņā Ukrainas televīzijas šova "X Faktors" skatītājiem bija iespēja iepazīties ar Latvijā jau gana lielu popularitāti guvušo dziedātāju un dīdžejmeiteni Lieni Ušakovu jeb Seksīgo Lee, un arī ukraiņu skatītāji nepalika vienaldzīgi.

Seksīgā Lee žūriju un skatītājus centās iekarot ne tikai ar vokālajām dotībām, bet arī koķetēšanas iemaņām, īpaši uzrunājot dziedātāju Oļegu Vinniku. Lai gan Lienes šarms nostrādāja un viņa tika nākamajā konkursa kārtā, ne viens vien latviešu daiļavas priekšnesumu vērtēja kritiski.

Arī žūrijā par redzēto nebija vienprātības, un viens no vērtētājiem – estrādes zvaigzne Andrejs Daņilko, kurš gadiem ilgi veiksmīgi iejuties Verkas Serdjučkas tēlā, – pret redzēto bija īpaši noraidošs.

Kā vēsta Ukrainas izdevums "Obozrevatel", globālajā tīmeklī uzvirmojušas kaislīgas diskusijas par Ušakovas priekšnesumu un daiļā skatuves māksliniece saņēmusi gana daudz kritikas gan par savu uzvedību, gan dziedājumu.

Ne viens vien atzinis – tik frivola un vulgāra uzvedība esot nepieņemama sievietei Ušakovas vecumā, un arī viņas vokālās dotības un Eimijas Vainhausas dziesmas "Back to Black" interpretācija nav attaisnojusi cerības.

Izskanējis arī viedoklis, ka Seksīgās Lee priekšnesums ir necieņa pret pāragri mūžībā aizgājušo Vainhausu un šova dalībniece ar savu uzvedību aizskārusi viņas piemiņu un izrādījusi necieņu pret Vainhausas atstāto muzikālo mantojumu.

Komentētājiem savs viedoklis bijis arī par latviešu skatuves mākslinieces vecumu – daudzi atsacījušies ticēt, ka viņa ir tikai 28 gadus veca, – tomēr gana daudzi arī steiguši aizstāvēt efektīgo tumšmati, norādot, ka viņas priekšnesums bijis interesants un acīm patīkams.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!