Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 3. decembra, vēlā vakarā noslēdzās šova "X Faktors" Latvijas versijas pirmā sezona, kurā uzvaras laurus plūca Arturs Gruzdiņš.

Līdz lielajam finālam bija tikuši trīs talanti – Adriana Miglāne, Līga Rīdere un Arturs Gruzdiņš. Kad visi dalībnieki bija izpildījuši katrs divas dziesmas, noslēdzās pirmā balsojuma kārta.

Vismazāko balsu skaistu bija saņēmusi Adriana, kas nozīmēja, ka viņai cīņa par uzvaru ir beigusies. Savukārt Līga un Arturs kāpa uz skatuves izpildīt trešo dziesmu.

Pēc šiem priekšnesumiem skatītāji lēma, ka uzvaru ir pelnījis Arturs. Viņš balvā ieguva 10 tūkstošus eiro, kā arī ekskluzīvu sadarbību ar ierakstu kompāniju "Sony Music".

Savukārt visa fināla raidījuma garumā sociālajos tīklos norisinājās kaislīgas diskusijas par to, kurš pelnījis uzvarēt, un vienprātības nebija – "X Faktora" skatītāji bija sadalījušies divās sasvstarpēji karojošās nometnēs. Vieni dedzīgi fanoja par Arturu, bet otri atbalstīja Līgu un nespēja slēpt rūgtumu par to, ka viņa palika otrajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!