Svētdienas vakarā Rīgas kinostudijā norisinājās šova "X Faktors" Latvijas versijas fināls, kurā ne tikai tika izraudzīts pirmās sezonas uzvarētājs, bet arī uzstājās virkne populāru mākslinieku.

Jau vēstīts, ka uzvaras laurus šovā plūca Arturs Gruzdiņš. Savukārt kā īpašie viesmākslinieki uzstājās Dons, igauņu grupa "Ewert and The Two Dragons" un apvienība no Lielbritānijas "Hurts", kas, kā zināms, novembra sākumā sniedza arī koncertu "Arēnā Rīga".

Daudzi šova skatītāji nepacietīgi dīdījās pie TV ekrāniem, nespējot vien sagaidīt, kad uz skatuves kāps "Hurts". Tiesa, lai gan raidījuma veidotāji bija solījuši, ka grupa uzstāsies fināla tiešraidē, daudzi piedzīvoja nepatīkamu vilšanos, kad atklājās, ka patiesībā tiek translēts uzstāšanās ieraksts, kas nofilmēts jau agrāk.

Sociālos tīklus pāršalca šova skatītāju dusmas un neizpratne. Dīvāna eksperti neslēpa – viņi jūtas piemānīti par to, ka grupa uzstājusies ierakstā. Turklāt daudzi bija izpētījuši "Hurts" koncertgrafiku, kas liecināja, ka svētdienas, 3. decembra, vakarā grupa atradās nevis Rīgā, bet gan Minhenē, kur sniedza koncertu "TonHalle" koncertzālē.

TV ekrānos "Hurts" uzstāšanās laikā titros lepni gozējās uzraksts tiešraide, kas daudziem šķita klaja necieņas izrādīšana skatītājiem. Savukārt kāds koncerta apmeklētājs savu neapmierinātību paudis, "Facebook" tīklā padaloties ar video no Rīgas kinostudijas.

"Tas moments, kad "X Faktorā" saka, ka grupa "Hurts" uzstāsies tiešraidē, bet beigās īstenībā plaudē pie ieraksta un nemaz viņi nav," vēstījis aculiecinieks Toms.

Savukārt citi savas dusmas un neizpratni pauduši "Twitter" tīklā, un viņu vidū bijis arī prāvs pulciņš tādu, kurus fakts, ka grupa uzstājusies ierakstā, pamatīgi uzjautrinājis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!