Foto: Publicitātes foto

Oktobrī televīzijas skatītāju vērtējumam tiks nodots Kanāla 2 realitātes šovs TV Zvaigzne, kurā cīņu par slavu uzsāks 12 apņēmības pilni jaunieši.

"Šis būs liels un neparasts izaicinājums, jo pirmo reizi Latvijā meklēsim un ar pasniedzēju palīdzību, iespējams, radīsim jaunas TV zvaigznes. Realitātes šova TV Zvaigzne nosaukums jau pasaka priekšā, ka šovā būs redzama visa emociju buķete un skatītājam būs unikāla iespēja paskatīties uz televīziju no tās puses, kas līdz šim bijusi slēpta," sola producente Ilze Ūdre.

Dalībai šovā apstiprināti 10 drosminieki, kuriem izdevās izturēt abas atlases kārtas - šovā piedalīsies autosportists Mareks Dainis (30), dīdžejs Dzintars Neimanis (22), modes blogeris Jaroslavs Barišņikovs (19), uzņēmējs Edgars Gailītis (29), bezdarbnieks Juris Grīntāls (36) un multimākslinieks Arturs James Puidza (21).

Daiļo dzimumu cīņā par slavu pārstāvēs studentes Elīna Mēlbārde (21) un Egita Spodra Stroda (19), bijusī bērnudārza audzinātāja Linda Sevastjanova (27), topošā žurnāliste Marta Grīsle (23), māksliniece Dārta Grīsle (21), dejotāja - horeogrāfe Kristīne Trušinska (26).

Jau 6. oktobrī pulksten 9 no rīta tiešraidē Kanālā 2 un mājas lapā www.tvzvaigzne.lv varēs ieraudzīt gan šova dalībnieku pirmos mirkļus jaunajās telpās, gan to, kā viņi uzņem enerģiju jaunai dienai ar rīta vingrošanu.

Ik dienu dalībniekus sagaidīs horeogrāfijas, aktiermeistarības, kā arī runas mākslas nodarbības. Pie dalībniekiem viesos ieradīsies televīzijas industrijas vadošie pārstāvji - vieni no labākajiem Latvijas producentiem, režisoriem, operatoriem un scenāristiem.

Pirmdienu vakaros notiks lielais pārbaudījums, kurā visa dalībnieku komanda parādīs, ko pa nedēļu ir apguvuši un kādu pasākumu spēj nedēļas laikā noorganizēt un novadīt, bet otrdienās vienam no brašuļiem šovs būs jāpamet.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!