Foto: instagram.com/ieva_brante/

LNT raidījuma "Degpunktā" ilggadējā "seja" Ieva Brante nesen pieņēmusi lēmumu savā dzīvē ieviest lielas pārmaiņas – tapis zināms, ka viņa no septembra vairs nevadīs pārraidi.

Brante "Degpunktā" komandai pievienojās 2011. gadā. Savukārt gadu vēlāk viņa kļuva par raidījuma vadītāju. Kā izdevumam "Vakara Ziņas" atklājusi pati žurnāliste, lēmums pamest savus ilggadējos kolēģus neesot pieņemts vienā dienā. Viņa jau labu laiku jutusi, ka pienācis laiks pārmaiņām.

"Es ļoti novērtēju šo pieredzi un esmu ļoti pateicīga šim kolektīvam. Jau ilgāku laiku domāju par pārmaiņām savā dzīvē, tāpēc šis lēmums par aiziešanu nav pieņemts vienas dienas laikā. Sajutu, ka esmu visu izdarījusi šā projekta ietvaros, tāpēc man jāiet tālāk un jādod vieta jauniem cilvēkiem,' izdevumam skaidrojusi Brante.

Brante jau kādu laiku paralēli darbojas arī kanālā "STV Pirmā!" kā raidījumu producente. Tiklīdz tiks pārtrauktas darba attiecības ar "Degpunktā", Brante apņēmusies beidzot vairāk padomāt par sevi un izbaudīt atpūtu.

Tiesa, viņa gan neizslēdz, ka varētu atkal atgriezties kadrā kā raidījuma vadītāja, tikai jau cita satura un žanra pārraidē.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!