Foto: Privātais arhīvs
Laika gaitā visā pasaulē par vienu no populārākajiem aizbildinājumiem skolotājiem un pasniedzējiem, kādēļ nav izpildīts mājasdarbs, kļuvis apgalvojums, ka to apēdis suns, taču tas nemaz nav tik nereāli – kāda meitene šādu scenāriju patiešām piedzīvojusi.

Amerikāniete Peitone Mūdija ir uzcītīga skolniece, taču viņas suns Redžijs ir īsts rakaris, kurš jaunietei pacentās sagādāt pamatīgas problēmas un uztraukumus - četrkājainais mīlulis apēda zinātnes projekta ietvaros veidoto mājasdarbu.

Peitone bija izveidojusi ievērojamu konstrukciju - vulkānu no konfektēm, kas sastiprinātas kopā ar krietnu daudzumu metāla kniepadatām, taču viņas suns šo veidojumu ar kāru muti un bez mazākajiem sirdsapziņas pārmetumiem notiesāja.

Ar to gan nekas vēl nebeidzās: jaunietei Redžiju nācās nogādāt veterinārajā klīnikā, jo asas kniepadatas kuņģī nekāda joka lieta - ārstam nācās tās izvilkt, lai netiktu apdraudēta suņa dzīvība.

Šobrīd viss jau ir nokārtojies, un Redžijs ir sveiks un vesels, bet Peitonei tagad savs zinātnes projekts jāsāk taisīt no jauna.

Līdz ar to pastāv iespēja, ka viņa ir pirmais cilvēks pasaules vēsturē, kurš, apgalvojot, ka mājasdarbu apēdis suns, patiešām teicis patiesību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!