Tiek uzskatīts, ka pastnieku lielākais bieds ir dusmīgi suņi, taču tagad ārzemju mediju ievērību izpelnījies kāds īpaši agresīvs kaķis, kurš neieredz šīs profesijas pārstāvjus.

Kāds amerikāņu pastnieks iemūžinājis savas nedienas ar četrkājaino murrātāju un vēlāk šo video iesūtījis raidījumam America's Funniest Home Videos, kur tas iemantojis milzīgu ievērību.

Kā redzams klipā, kaķis jau pa gabalu atpazīst pastnieku un mirklī, kad pasta piegādātājs piebrauc pie mājas ar savu auto, dzīvnieks jau guļ uz palodzes un viņu gaida.

Savukārt pastnieks jau laikus ir sagatavojis cimdu, ko uzvilkt uz rokas, lai pa pastam paredzēto spraudziņu durvīs iemestu vēstules - agresīvais dzīvnieks šo uzdevumu padara īpaši sarežģītu.

Tiklīdz pastnieks sasniedzis mājas durvis, kaķis nolec no palodzes un jau gaida vēstuļu spraudziņas otrā pusē. Kad atverē tiek ievietota vēstule, dzīvnieks ar savu ķepu to apņēmīgi atvaira un neļauj tai nonākt telpā.

Pastnieks, protams, nepadodas un vairākas reizes mēģina izpildīt savus darba pienākumus, taču kaķis ir nepielūdzams - viņš turpina atvairīt vēstules un beigās ir tik aizkaitināts, ka pa durvju spraugu izbāž savu ķepu un sāk skrāpēt pastniekam rokā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!