Foto: DELFI

No 30. līdz 31. martam Rīgā, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā, norisinās izstāde Pet Ekspo. Latvijas uzvarētājs 2013, kurā šogad divu dienu garumā paredzēta bagātīga izklaides programma.

"Lai interesanti būtu ne tikai nopietniem un pieredzējušiem suņu un kaķu saimniekiem, bet arī ģimenēm ar bērniem un ikvienam dzīvnieku mīļotājam, izstādes organizatori ir parūpējušies par aizraujošu un plašu pasākumu programmu," stāsta BT1 projektu grupas direktors Agris Reihmanis.

Tāpēc šogad interesenti izstādē var vērot pasaules kaķu čempionu šovu, suņu ātruma, veiklības un paklausības sacensības, robežsardzes suņu paraugdemonstrējumus likumpārkāpēju aizturēšanā un "sprāgstvielu" meklēšanā, suņu modes skates un daudz ko citu.

Nav aizmirsts arī par citiem dzīvnieciņiem, tāpēc izstādē, piemēram, var baudīt Lieldienu noskaņas Trušu pilsētiņas sētā, kā arī noklausīties vairākas izglītojošas lekcijas par mūsu mazajiem brāļiem.

Izstāde Pet Ekspo. Latvijas uzvarētājs 2013 ir lielākā mājdzīvnieku un zooindustrijas izstāde Baltijā, un to rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT1 sadarbībā ar Latvijas Kinoloģisko federāciju.

Sestdien pasākumu programma ir noslēgusies, bet tā turpināsies arī svētdien no plkst. 10.00 līdz 18.00. Sīkāka informācija par visiem pasākumiem skatāma izstādes mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!