Nenoliedzami, kāzas ir viens no skaistākajiem notikumiem jebkura cilvēka dzīvē, taču nereti šajā īpašajā dienā notiek arī dažādi neparedzēti pārsteigumi - tiek nozaudēti gredzeni, kāds par daudz iedzēris viesis iekrīt tortē vai, piemēram, pingvīns apčurā līgavas kleitu, tas tiek nofilmēts, un video kļūst slavens visā pasaulē.

Tieši šādu atgadījumu piedzīvojis kāds laimīgs pāris, kurš savu īpašo dienu vēlējās padarīt neaizmirstamu, pēc līgavas ierosinājuma dodoties apciemot pingvīnu. Tiesa, ne viss izdevās, kā plānots, un pirmā laulību diena izvērtās diezgan šmulīga un ar urīna smakas piedevu.

Par to parūpējās mazais pingvīns, kurš nekaunīgi apčurāja līgavu. Kad jaunā sieva pieliecās, lai noglāstītu dzīvnieciņa muguru, tas demonstratīvi pagrieza savu pēcpusi un uz baltās kāzu kleitas uzlaida pamatīgu urīna šalti.

Protams, šis misēklis tika arī nofilmēts un vēlāk izplatīts internetā, kur tas ātri vien iemantoja popularitāti. Kas vienam bēdas, citam prieki - ļaudis visā pasaulē lielākoties pauduši sajūsmu par šo starpgadījumu, skaidrojot, ka līgava patiešām bija pelnījusi, ka viņas kleita tiek apčurāta, jo pingvīns neesot nekāds mājdzīvnieks, ko čubināt un glaudīt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!