Foto: Privātais arhīvs
Gandrīz katru nedēļu medijus pāršalc vēsts par kārtējo Jēzus Kristus attēlu, kurš saskatīts uz ikdienišķām lietām, piemēram, apgrauztas maizes šķēles, taču šomēnes par tīmekļa zvaigzni kļuvusi kāda pusaudze, kura nopirkusi kēksu, kurš izskatās pēc viņas suņa.

Četrpadsmit gadus vecā amerikāniete Keilīna aizvadītajā nedēļā lielveikalā iegādājās vairākus melleņu kēksiņus, un viņa tos visus ātri vien notiesāja ar gardu muti, taču pēdējais no tiem tā arī palika neapēsts, jo meitene uz tā saskatīja sava mājdzīvnieka seju.

Keilīnai uz melleņu kēksiņa parādījās viņas sešus mēnešus vecā čivavas šķirnes sunīša Čiko ģīmītis, un šis skats meiteni tik ļoti aizkustināja, ka viņa gardumu nespēja notiesāt, tādēļ to ielika plastikāta maisiņā un noglabāja saldētavā.

Meitene izveidoja arī foto, kurā iemūžināja savu četrkājaino mīluli un kēksu, un vēlāk ar attēlu padalījās tīmeklī, kur tas jau kļuvis par īstu sensāciju. Kā vēsta ārzemju mediji, Keilīna cer, ka viņai izdosies melleņu gardumu pārdot, taču pagaidām neviens interesents nav pieteicies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!