Foto: Kadrs no video

Paštīksmiņu uzņemšana kļuvusi par vienu no populārākajām izklaidēm gan pusaudžu vidū, gan starp krietni vien nobriedušākiem prātiem, bet kāds YouTube kanālā ievietots video liecina, ka šajā neprātā gatavi iesaistīties arī mērkaķi.

Kādam tūristam, kurš bija devies uz Bali, gadījies pieredzēt visnotaļ amizantu incidentu - viņš savu GoPro kameru bija novietojis uz, viņaprāt, drošas virsmas, lai iemūžinātu dzīvnieku barošanu, bet kāds veikls mērkaķis kameru nospēra.

Lai gan joprojām ieslēgtajai kamerai, fonā skanot īstā saimnieka satrauktajai klaigāšanai, lielākoties izdevies nofilmēt zaglīgās ķepiņas, ik pa brīdim kadrā pazib arī ļoti ziņkārīgā primāta purniņš, radot iespaidu, ka vienīgais iemesls cilvēka mantas zādzībai ir bijusi vēlme sevi iemūžināt selfijā.

Kad tapis paštīksmiņa video, mērkaķītis bija nolēmis kameru izjaukt, bet kāda dāma ātri aptvērusi, kā atgūt puiša īpašumu - viņa dzīvnieku piekukuļojusi ar augļiem, un tas ātri vien pametis nesen iegūto spēļmantiņu, ļaujot to savākt īstajam īpašniekam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!