Foto: Reuters/Scanpix

Dziedātāja Leslija Feista nedēļas nogalē saņēmusi trīs mūzikas balvas "Juno", kas nereti tiek dēvētas par Kanādas atbildi amerikāņu "Grammy", raksta ārvalstu prese.

Feista Otavā notikušajā ceremonijā saņēmusi galveno "Juno" balvu kā gada labākā māksliniece, kā arī par labāko alternatīvās mūzikas albumu (adult alterantive) un labāko mūzikas DVD. Atgādinām, ka pagājušajā gadā Feista laida klajā savu ceturto studijas albumu "Metals". Pazīstamā kanādiešu dziedātāja "Juno" balvas jau saņēmusi 11 reizes.

Maikls Bablē saņēma "Juno" balvu par gada albumu, kas viņa piešķirts par pagājušā gada nogalē izdoto Ziemassvētku disku, savukārt pusaudžu elks Džastins Bībers jau otro gadu pēc kārtas saņēma publikas simpātijas jeb fanu balvu. Abi mūziķi uz svinīgo ceremoniju saņemt balvas nebija ieradušies.

Rokgrupa "Nickelback" bija nominēta četrās kategorijās, taču mājup devās tukšām rokām. Kā daudzās balvu pasniegšanas ceremonijās šogad, arī Kanādā pie labākā ārvalstu albuma titula tika britu dziedātājas Adeles otrais studijas ieraksts "21", bet Kanādas rokenrola slavas zālē tika uzņemta grupa " Blue Rodeo".

Viss balvas saņēmēju saraksts atrodams šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!