Foto: DELFI
Šodien, izliekot slēpni, tika cerēts, ka nebūs pie tā iespējams nonākt iepriekš novēroto 10 minūšu laikā. Izrādījās, ka tieši otrādi: tikai četras minūtes pēc koordinātu izsludināšanas, pie Televīzijas torņa Zaķusalā ar motorolleru ieradās trešais spēles uzvarētājs, balvā iegūstot divus ielūgumus uz "Prāta vētras" koncertu un jauno albumu "Vēl viena klusā daba" ar grupas dalībnieku autogrāfiem.

Puisis, pēc nodarbošanās, acīmredzot, kurjers, ieradās ar motorolleru, uzreiz jautājot "man baigi patīk būt ziemā?", paralēli sazinoties pa rāciju ar savu darba kolēģi, kurš satraukti jautāja "paspēji, paspēji?" un "nav par vēlu?"

Vēlāk noskaidrojās, ka puisis traucies no Elijas ielas 17 un laimīgi paspējis apsteigt visus balvas gribētājus.

Uzvarētājs atzina, ka uzskata "Prāta vētru" par "labāko grupu Latvijā". "Man viņi ļoti patīk, jau kādus 10 gadus klausos. Biju arī uz iepriekšējiem diviem koncertiem," skaidroja jauneklis, joprojām stāvot ķiverē.

Šoreiz slēpņošanas spēlē kūsāja patiess sacensību gars. Pusstundas laikā pie balvas centās nokļūt aptuveni 17 cilvēki. Tieši minūti pēc uzvarētāja noskaidrošanas, ar automašīnu atbrauca arī nākamie balvas tīkotāji - puisis, kurš balvu ieguva pirmajā konkursa dienā, kopā ar draugu. Neilgi pēc viņiem sekoja arī divi velosipēdisti, kuri savā starpā sacentās, vienam no viņiem minimāli apsteidzot otru.

Daļa no censoņiem, uzzinājuši, ka nav pirmie, ļoti rupji lamājās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!