Foto: Publicitātes foto

Svētdienu tematiskie priekšnesumi televīzijas tiešraidē LTV konkursa "Radīti mūzikai" dalībniekiem ir tikai daļa no iknedēļas uzdevumiem: viņi katru nedēļu piedalās dažādos muzikālos eksperimentos, kas ļauj apjaust, ka īstai akadēmiskās mūzikas "superzvaigznei" nepietiek vien ar perfekciju uz skatuves.

Šajā nedēļā jaunos virtuozus vedām muzicēt neierastai auditorijai. Līdz pat pēdējam brīdim jaunieši nezināja, kas būs viņu klausītāji. Pa ceļam uz nezināmo "koncertēšanas" vietu dalībnieki izteica dažādas versijas, kuras mainījās pēc katra pagrieziena, taču neviena no tām pat nepietuvojās patiesībai. Šoreiz "Radīti mūzikai" auto apstājās zemnieku saimniecībā "Lielgrodes", kur viņus jau gaidīja neparastie klausītāji un skatītāji… kazas.

"Ikdienā kaziņas pārsvarā klausās Latvijas Radio 2. Man pašam patīk, un viņām arī," stāsta namatēvs Aivars Tabulēvics. Jaunieši, iepriekš nezinot, kam spēlēs, bija sagatavojuši arī vairākas labi zināmas melodijas, kuras, kā Tabulēvics smejoties saka, kazas pat atpazinušas.

Konkursa dalībnieki bija priecīgi par svaigā gaisā un jaukā kazu kompānijā pavadīto pēcpusdienu, kā arī atzina, ka eksperiments viņus pozitīvi pārsteidzis. Kā viņiem gāja, skatieties svētdienas vakarā plkst. 18.50, "Radīti mūzikai" otrās sezonas ceturtajā raidījumā, vēsta konkursa rīkotāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!