Foto: Publicitātes foto
Atcelta izstādes "Maidana cilvēki" ("The People of Maidan") atklāšana, pastāstīja organizatori.

Izstādes atklāšana bija iecerēta Austrumu partnerības samita laikā Rīgā 21.-22.maijā, bet pirms tam izstādi bija plānots atklāt jau 15.maijā.

Izstādes autors ir fotomākslinieks Sergejs Meļņikofs. Izstāde ir brīvdabas projekts, kura ietvaros plānots uz Brīvības bulvāra Rīgā izvietot saliekamas metāla konstrukcijas ar lielformāta fotogrāfijām.

Brīvdabas pasākumam ir nepieciešami labvēlīgi laikapstākļi, norāda organizatori, tomēr prognoze izstādes laikam esot nelabvēlīga. Esot gaidāms ne tikai lietus, bet arī vēja brāzmas, kas traucētu izstādes drošībai. Organizatori skaidro, ka, tā kā viņiem nav tiesību apdraudēt valsts pilsoņu un Latvijas viesu veselību, pieņemts lēmums atcelt izstādes atklāšanu, līdz tiks sagaidīti labvēlīgāki laikapstākļi.

Pašreizējā "Global Forecast System" laika prognoze neapstiprina izstādes organizatoru sacīto. 21. un 22.maijā Rīgā tiek prognozēts lēns līdz mērens vējš, ceturtdien gaidāms īslaicīgs lietus, bet piektdiena varētu būt sausa un visai saulaina. Prognozes gan var mainīties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!