Dzintaru koncertzāle sākusi nopietni gatavoties jaunajai sezonai - šovasaras saplānoti dažādi pasākumi, sākot no pašmāju un ārzemju estrādes zvaigžņu koncertiem līdz baleta svētkiem un plašam Emīla Dārziņa piemiņas koncertam ar Latvijas Nacionālās operas orķestra piedalīšanos.
Viens no pirmajiem pasākumiem koncertzālē būs itāļu dziedātāja Karlo Kori (Carlo Cori) un viņa grupas "Love Machine" uzstāšanās. Kā viesmākslinieks piekritis pasākumā piedalīties viens no grupas "Gypsi Kings" vadošajiem māksliniekiem Gypsi Manola, taču sīkāku informāciju par šo koncertu varēs iegūt preses konferencē, kas notika 4.aprīlī Jūramals domes ēkā.

Jūrmalas domes priekšsēdētāja palīdze Veronika Ramāne informē, ka šobrīd Dzintaru koncertzālē notiek un iecerēti nopietni atjaunošanas un rekonstrukcijas darbi. Pērn tika labiekārtoti celiņi, uzbūvētas mūsdienīgas tualetes telpas. Ir noticis skiču projektu konkurss par iespējamo koncertzāles paplašināšanu. Nupat dome nolēmusi rīkot izsoli, lai iznomātu teritoriju līdzās koncertzālei sabiedriskās ēdināšanas objekta būvei kāpas nogāzē iebūvēto garāžu vietā.

Objekts, pēc Jūrmalas domām, atrisinātu daudzus ar koncertzāles ekspluatāciju saistītus jautājumus. Nomas tiesību maksa dotu līdzekļus pašas koncertzāles uzlabošanai. Pirmām kārtām iecerēts sakārtot ar lielisku skanējumu apveltīto slēgto zāli, kurā koncertus varēs rīkot augu gadu, tādējādi pagarinot koncertzāles izmantošanas iespējas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!