Foto: Publicitātes foto
No 7. septembra galerijā "Istaba" būs skatāma gleznotājas Signes Vanadziņas personālizstāde "No raspodiņa padzerties". Izstāde apkopo 12 dažādu formātu darbus, no kuriem katrs attiecināts uz vienu no 12 mēnešiem, līdz ar to piedāvājot izbaudīt plašu sajūtu, krāsu un noskaņu diapazonu.

"Signe Vanadziņa glezno to, ko redz, pazīst un mīl. Pļavu - vasarā, ezeru - pavasarī, sniegu - ziemā. Savā glezniecībā māksliniece sajūsminās par vienkāršajām lietām - dabas un dzīves skaistumu, krāsu un toņu spēlēm, mīlestību un ikdienišķiem priekiem," stāsta galerijas pārstāvji.

Šī ir Signes Vanadziņas 28. personālizstāde. Māksliniece piedalījusies vairāk nekā 50 grupu izstādēs Latvijā, Vācijā, Austrijā, Lielbritānijā, Somijā, Zviedrijā un citur. Signes Vanadziņas darbi atrodami privātkolekcijās Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, ASV, Kanādā, Lielbritānijā, Vācijā, Itālijā, Francijā, Somijā, Zviedrijā, Dānijā, Norvēģijā, Dienvidkorejā.

Kontrastainas, spilgtas un piesātinātas krāsas Signei Vanadziņai raksturīgajā ekspresīvajā un vitālajā glezniecībā priecēs skatītājus galerijā "Istaba" līdz 17. oktobrim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!