Foto: Publicitātes foto

Izsludināts konkurss "Gada balva fotogrāfijā 2015". Tajā, sacenšoties par veiksmīgākāfoto autora titulu, tiek aicināti piedalīties gan fotogrāfijas profesionāļi, gan arī entuziasti un amatieri, vēsta konkursa rīkotāji.

Darbu pieteikšana konkursam tiek izsludināta trīs kategorijās - "Cilvēks", "Notikumi" un "Dabas skaistums". Fotogrāfi ir aicināti iesniegt savus labākos 2015. gadā radītos darbus.

"2015.gads tuvojas noslēgumam un pienācis laiks ienirt sabildēto attēlu gigabaitos, lai meklētu šī gada laikā tapušās fotogrāfiskās pērles. Gada balva fotogrāfijā aicina parādīt notverto un iemūžināto Latvijas fotogrāfiskajai sabiedrībai. Dalība sacensē un izstādē ir daļa no radošas personības pilnveides ceļa, jebkurā meistarības pakāpē. Nešaubos, ka gaisma un radošā veiksme ir bijusi katram," stāsta Ilmārs Znotiņš, "Gada balva fotogrāfijā" kurators.

Fotogrāfijas tiks pieņemtas līdz 2016. gada 7. janvārim portāla "Delfi" sadaļā "Gada balva fotogrāfijā". Konkursam iesniegtie darbi tiks publicēti galerijā "gadafoto.delfi.lv" un tos varēs apskatīt jebkurš interesents. Tāpat arī paredzēta iespēja nobalsot par savu favorītu.

Savukārt, lai noteiktu kategoriju uzvarētājus, iesūtītos darbus vērtēs starptautiska žūrija. Uzvarētāji tiks apbalvoti ar Nikon D7200 KIT 18-140mm fotokamerām.

Konkursa laureāti tiks paziņoti atklājot 100 labāko darbu izstādi. Tāpat rezultāti tiks publicēti konkursa sadaļā "gadafoto.delfi.lv".

Konkursa kuratori ir Ilmārs Znotiņš un Inese Dābola, konkursa ikgadējais partneris ir AS "Latvijas valsts meži", to organizē portāls "Delfi" un aģentūra "Huge" pateicoties "Nikon" atbalstam, 100 labāko darbu izstāde tiek organizēta sadarbībā ar tirdzniecības centru Origo.

Konkurss tiek organizēts kopš 2010. gada.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!