Foto: Publicitātes foto

Par godu LR6 – Latvijas Universitātes radio "Naba" 13. dzimšanas dienai, kā arī atzīmējot Latvijas Radio dibināšanas svētkus, tiek izsludināts fotokonkurss par tēmu "Dzirdēt". Konkursa noslēgumā taps ceļojošā fotoizstāde un labāko darbu autori iegūs vērtīgas balvas. Konkurss paredzēts visām vecuma grupām, stāsta radio pārstāvji.

"Iepriekšējos gados radio "Naba" organizētajā fotokonkursā centrā atradās radio un viss, kas ar to saistīts. Šī tradīcija tiek turpināta arī šogad, kad tiek izsludināts fotokonkurss, kurā ikviens aicināts radoši izpausties par tēmu "Dzirdēt". Vizuāli parādīt to, kas piederīgs skaniskajai pasaulei, būs izaicinājums ikvienam - gan profesionāļiem, gan amatierfoto mīļiem. Fotokonkursa dalībnieki ir aicināti darbos radoši paust redzējumu saskaņā ar savu oriģinālo vēstījumu un apspēlēt kādu sev aktuālu motīvu saistībā ar noteikto tēmu," stāsta radio pārstāvji.

Līdz 15. novembrim konkursantiem ir jāiesniedz viena vai divas fotogrāfijas, aizpildot elektronisko pieteikuma anketu

Kompetenta žūrija vērtēs darbus pēc to mākslinieciskās un tehniskās kvalitātes, idejas un atbilstības konkursa radošajai tēmai. Konkursa rezultāti tiks paziņoti novembra beigās.

25 žūrijas izvēlēti darbi piedalīsies ceļojošā fotoizstādē "13x13", 3 labākie autori iegūs balvas no radio "Naba" un sadarbības partneriem. Fotokonkursa nolikums pieejams radio "Naba" mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!