Foto: AFI
23. maijā fitnesa klubā “A+S“ notika apgādā “Jumava“ izdotās “Lielās fitnesa grāmatas“ prezentācija. Grāmatas autores ir kluba “A+S“ vadītāja Inete Auziņa un žurnāla “Privātā Dzīve” galvenās redaktores vietniece Inita Saulīte - Zandere.
Šī ir pirmā šāda veida grāmata, kas tikusi sastādīta latviski un kuras modeļu fotogrāfijās lasītāji varēs atpazīt arī tādus Latvijā populārus cilvēkus kā Dagmāru Leganti, Signi Reinholdi, Kārli Streipu u. c.

“Lielā fitnesa grāmata“ ir domāta ikvienam, kas vēlas labi justies un izskatīties. Tās autores lasītāju iedrošina uzsākt veselīgu dzīvesveidu, pastāstot, kā pašam veidot treniņnodarbības un, kontrolējot kaloriju daudzumu, rūpēties par pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.

Grāmatā atrodami katram vecumam atbilstoši vingrojumi, un atsevišķi ir izdalīti piemērotākie fizisko nodarbību veidi vīriešiem un sievietēm. “Lielās fitnesa grāmatas“ autores nav piemirsušas arī grūtnieces – fitness ir domāts arī viņām. Grāmatas beigās var atrast atbildes uz visbiežāk uzdotajiem jautājumiem saistībā ar fitnesu.

Grāmatas autoru apsveicēju vidū bija Misis Latvija ’99 Gundega Jurševska, projekta “Dāma “ direktors Rets Renemanis, kā arī firmas “ Margaret “ direktore.

Fitnes kluba “A+S“ darbinieki grāmatas prezentācijā bija parūpējušies par dzīvesprieka un enerģijas pilnas gaisotnes radīšanu – gan jau esošie treneri, gan Inetes Auziņas audzēkņi, kā arī Sarmītes Jēgeres grupas “Savanna“ dalībnieki rādīja savu prasmi dejojot un vingrojot. “A+S “ treneri demonstrēja vienu no jaunākajiem un populārākajiem fitnesa veidiem – taibo. Vēlāk iespēja izkustēties tika dota arī pasākuma viesiem, piedaloties treniņā, un malā nestāvēja arī abas grāmatas autores.

“A+S“ darbinieki pierādīja, ka “fitness ir veselības un dzīvesprieka pasaule, uz kuru durvis ir atvērtas ikvienam neatkarīgi no vecuma, veselības stāvokļa un mentalitātes, jo tajā katrs var atrast kaut ko piemērotu tieši sev”.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!