Foto: DELFI
Šonedēļ noslēgsies darbu iesniegšana radio "Naba" fotokonkursam, kas tiek rīkots par godu radiostacijas septītajai dzimšanas dienai, portālu "Delfi" informē LU pārstāvji.

Konkursa darbus vēl var iesniegt līdz 28. septembrim. Konkursa tēma – "Ēters".

Konkursam jāiesniedz viena vai divas fotogrāfijas (20 x 30 cm) un CD ar darbu digitālajām kopijām (formāts – tiff, attēla izšķirtspējai jābūt 300 dpi, attēla garākajai malai – vismaz 30 cm), kā arī CV (noteikti jānorāda dzimšanas gads, nodarbošanās un kontaktinformācija (e-pasta adrese un tālruņa numurs)) radio "Naba" birojā Aspazijas bulvārī 5, Rīga, LV-1050.

Iesniegtajām fotogrāfijām noteikti jānorāda nosaukums. Kā arī vēlams pievienot fotogrāfiju tehnisko aprakstu (ar kādu fotoaparātu bildēts, vai ir veikta pēcapstrāde u. tml.).

Žūrija darbus vērtēs pēc to mākslinieciskās un tehniskās kvalitātes, idejas un atbilstības konkursa radošajai tēmai. Konkursa rezultāti tiks paziņoti 12.oktobrī.

Žūrijas 25 izvēlēti darbi piedalīsies ceļojošā foto izstādē "7x7". Plānots, ka izstādes darbi vispirms tiks izvietoti kinoteātrī "Rīga", pēc tam Latvijas Kultūras akadēmijā, Latvijas Mākslas akadēmijā un Latvijas Universitātes centrālajā ēkā Raiņa bulv. 19.

Pieci labākie autori iegūs balvas no radio "Naba", žurnāla "Foto Kvartāls" un "Epson" u.c. Pēc konkursa un izstādes noslēguma piecu godalgoto autoru darbi tiks izplatīti kā "BadDog" atklātnes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!