Vēl līdz 10. javārim ikvienam ir iespēja pieteikt savus darbus konkursā "Gada balva fotogrāfijā 2015". Konkursā ir aicināti piedalīties gan fotogrāfijas profesionāļi, gan entuziasti un amatieri.

Foto darbus ikviens var iesniegt trīs kategorijās – "Cilvēks", "Notikumi" un "Dabas skaistums".

Lai piedalītos konkursā ar savu fotogrāfiju, cilvēki ir aicināti tās iesniegt portāla "Delfi" sadaļā "Gada balva fotogrāfijā". Konkursam iesniegtie darbi tiek publicēti galerijā un tos var apskatīt ikviens interesents.

Cilvēki ir aicināti balsot par savu mīļāko fotogrāfiju, kura iegūs skatītāju balvu. Katras kategorijas uzvarētājus noteiks starptautiska žūrija. Uzvarētāji balvās saņems Nikon D7200 KIT 18-140mm fotokameras.

"Mēs visi esam dzirdējuši teicienu, ka mirkļi ir jātver ar sajūtām, bet nevar noliegt, ka veiksmīgi fotogrāfijā fiksēta kustība, notikums vai cilvēka seja spēj katrā no mums radīt sajūtu, kas it kā ļauj iejusties konkrētā vietā un laikā. Ja mēs neiemūžinātu notikumus un cilvēkus, mēs nespētu par atmiņām pastāstīt mūsu bērnu bērniem. Uzskatu, ka laiku ir iespējams notvert, un to tieši var panākt ar fotogrāfijas palīdzību. Tāpēc aicinu ikvienu dalīties ar savām labākajām fotogtrāfijām un piedalīties konkursā," aicina Inese Dābola, konkursa kuratore.

Konkursa laureāti tiks paziņoti atklājot 100 labāko darbu izstādi. Konkurss "Gada balva fotogrāfijā 2015" organiziēts sadarbībā ar AS "Latvijas valsts meži", konkursa partneri ir "Nikon", tirdzniecības centrs "Origo", kuratori - Ilmārs Znotiņš un Inese Dābola, konkursa organizatori – portāls "Delfi" un aģentūra "Huge".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!