Foto: Agnese Mūrniece
Festivāls "Rīgas Fotomēnesis 2016" un portāls "Delfi" piedāvā lasītājiem izvēlēties savu simpātiju starp desmit Latvijas jaunajiem fotogrāfiem, kas iekļuvuši "FK Balvas" finālā.

Publikas simpātijas balsojums norisināsies no 5 līdz 19. maijam, plkst. 23.59. Uzvarētāju apbalvošana notiks 20. maijā.

Nobalsot par, jūsuprāt, gada labāko jauno fotogrāfu var vienu reizi 24 stundu laikā no vienas IP adreses. Portāls "Delfi" patur tiesības pārbaudīt rezultātus un dzēst negodīgi veiktos balsojumus.

"FK Balvu" jau otro gadu organizē žurnāls "Foto Kvartāls" (FK) un tās mērķis ir sekmēt jauno fotogrāfu jaunradi un izaugsmes iespējas, piedāvājot platformu plašākas auditorijas sasniegšanai. Konkursa pirmajā kārtā žurnāla FK redakcija no 82 pieteikumiem izvēlējās 10 finālistus, kas 20. maijā plkst. 18.00 koprades telpā "The Mill" sacentīsies par galveno balvu – "Sony" kameru ILCE-5100L. Uzvarētāju noteiks starptautiska žūrija – kurators un kritiķis Vītauts Mihelkevičs no Lietuvas, māksliniece un festivāla "Warsaw Photo Days" kuratore Kataržina Majaka no Polijas, kā arī žurnāla FK galvenais redaktors Arnis Balčus. FK Balva ir viens no festivāla "Rīgas Fotomēnesis 2016" notikumiem.

Aplūko visus balvas pretendentu darbus!

Fotomākslas festivāls "Rīgas Fotomēnesis 2016" šogad norisinās no 2. maija līdz 16. jūnijam. Plašāk par tā programmu – www.rigaphotomonth.com.

FK Balvas pretendentu darbi

Nobalso par savu favorītu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!