Foto: Publicitātes attēls/LETA

Ar stāsta "Mirū iemīlas" lasījumu Inga Gaile atvērs tikko iznākušo stāstu krājumu "Piena ceļi". Pasākums notiks Raiņa un Aspazijas mājā Baznīcas ielā 30, Rīgā, 13. oktobrī pulksten 15.00, portālu "Delfi" informē izdevēji no izdevniecības "Mansards".

Krājumā "Piena ceļi" apkopotie astoņi personiski stāsti, kas tapuši desmit gadu laikā. Pasākumā Raiņa un Aspazijas mājā būs iespējams tikt pie sava grāmatas eksemplāra.

Inga Gaile lasītāju un kritiķu uzmanību pievērsa kā dzejniece – līdz šim izdoti pieci krājumi, to vidū "Migla" (2012) un "Lieldienas" (2018), kā arī krājums bērniem "Vai otrā grupa mani dzird?" (2014). Taču viņa ar panākumiem darbojas arī prozā – izdots romāni "Stikli" (2016) sērijā "Mēs. Latvija, XX gadsimts" un "Neredzamie" (2018). Tāpat pazīstami Ingas Gailes dramaturģijas darbi – lugas "Āda" (2011), "Mūsu Silvija debesīs" (2013), "Trauki" (2014) u.c. Inga Gailes ir arī "Sieviešu stendapa" izveidotāja un dalībniece. 2012. gadā saņēmusi festivāla "Prozas lasījumi" galveno balvu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!