Lielākā pasaules literārā sensācija - Dž. K. Roulingas grāmatu sērijas par Hariju Poteru otrā grāmata “Harijs Poters un noslēpumu kambaris” nule izdota apgādā “Jumava”!
Atšķirībā no Lietuvas un Krievijas, Harijs Poters Latvijā ir iedzīvojies un guvis fantastisku gan bērnu, gan pieaugušo atsaucību. Un vai nav brīņišķīgi, ka par bērnu un jauniešu elku ir kļuvis talantīgi uzrakstītas grāmatas varonis?

Līdz šī gada beigām gaidāma visu četru sērijas grāmatu izdošana latviski, sola “Jumava”.

“Harijs Poters un noslēpumu kambaris” ir elpu aizraujošs ceļojums burvju un raganu pasaulē, kas neatstās vienaldzīgus pat tos lasītājus, kas palaida garām pirmo grāmatu par Hariju Poteru.

Dērsliji visu vasaru izturas tik ļauni un nekrietni, ka Harijs sapņo tikai par vienu – pēc iespējas ātrāk atgriezties Cūkkārpas Raganu un burvju arodskolā. Tomēr brīdī, kad zēns jau pošas atpakaļ uz skolu, viņu brīdina mazs, dīvains radījums, vārdā Dobijs. Dobijs apgalvo – ja Harijs Poters atgriezīsies Cūkkārpā, notiks nelabojama nelaime...

Šī grāmata likusi bērniem visā pasaulē aizmirst televizoru un videospēles un pat pieaugušajos atmodinājusi bērnības sapņu burvību!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!