Apgādā “Kontinents” iznācis jauns Džūditas Maknotas mīlas stāsts “Debesu svētība”, kurā atdzīvojas kaisle, maigums, piedzīvojumi un nepārspējama savstarpējo jūtu izpratne, kas ir tik raksturīga slavenajai rakstniecei.
Skaistās Elizabetes tēvocis, viņas izputinātā īpašuma pārvaldnieks, pavēl meitenei izvēlēties vienu no trim bagātajiem līgavaiņiem, kuri Elizabetei ir pavisam nepiemēroti. Vienīgi Ians Torntons liek iekvēloties viņas sirdij, taču viņš aplam uzskata meiteni par vieglprātīgu koķeti, bet viņa šo vīrieti savukārt par dēkaini un kāršu spēlmani.

“Debesu svētība” vij ap mums savu burvību no Londonas saloniem līdz Skotijas tīreļiem, liekot smieties, raudāt un līdz ar grāmatas varoņiem no jauna iemīlēties.

Džūdita Maknota, publicējot savu aizraujošo romānu “Vitnija, mana mīlestība”, vienā mirklī kļuva par amerikāņu romantiskās literatūras zvaigzni. Kopš tā laika rakstniece iekarojusi lasītāju sirdis visā pasaulē ar savām grāmatām “Pati pilnība”, “Uz mūžīgiem laikiem”, “Čuksti naktī”, “Pirms satiku tevi”, “Maigais triumfs”, kas kļuvušas par mīlestības romānu klasiku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!