Apgāds "Elpa" laidis klajā Valdas Moras dzejas grāmatu "Ar ielāpu uz svārkiem", kas atklāj dzejnieces lielo mīlestību pret Latviju un tās tautu. Nācis klajā Kārļa Skalbes grāmatas "Mūža raksti" pirmais sējums. Paredzēts izdot divpadsmit sējumus, apkopjot visu autora atstāto literāro mantojumu.
Kā ziņo LETA, atmiņu krājumā "No kariņa pārnākdams..." apkopotas Otrā pasaules kara latviešu leģionāru un gaisa spēku palīgu atmiņas par padomju filtrācijas nometnēs pavadīto laiku.

Izdevniecībā "Pētergailis" tapis Ilzes Frances mācību līdzeklis "Ģeometrija 7.klasei". Komplektā ietilpst skolēniem domātas darba lapas un skolotājiem paredzēta "Skolotāja grāmata".

Izdevniecība "Sol Vita" izdevusi Lidijas Dombrovskas grāmatu "Aurovilles atblāzma". Romāns ietver autores ceļojumu skices par Indiju, sabiedrības ironiju, skaidrības un dzīves vērtību meklēšanu.

Apgāds "Jumava" laidis klajā grāmatu "Sociālais darbs skolā. Prakse, politika un pētījumu perspektīvas". Grāmata noderēs gan, veidojot sociālā dienesta struktūru, gan darbā ar pusaudžiem un bērniem.

Henrija Kisindžera grāmata "Diplomātija" ir fundamentāls pētījums par ārpolitiskajiem procesiem un starptautisko attiecību problēmām vairāk nekā trīssimt gadu garumā.

Izdevniecība "Zinātne" iepazīstina lasītājus ar Ilonas Breģes leksikonu "Cittautu mūziķi Latvijā 1401-1939".

Grāmatas "Latviešu rakstnieku portreti laikmeta krustpunktos" vienojošā tēma ir kreisas ievirzes rakstnieki un viņu likteņi 20. gadsimta sākumā un vidū.

Apgāds "Vieda" piedāvā Nikolaja Rēriha grāmatu "Morijas puķes. Svētības ceļi. Āzijas sirds". Grāmata stāsta par trim veltēm un to meklējumiem, tajā iekļauta arī dzeja, ko no krievu valodas tulkojuši Imants Ziedonis un Jānis Rokpelnis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!