Jāņa Rozes apgāds gatavojas jaunajam mācību gadam kopā ar visiem, kas māca vai mācās. Tikko iznākusī amerikāņu pedagoga un psihologa Rona Fraja “Radošas personības rokasgrāmata” noderēs gan skolēniem un visu vecumu studentiem, gan pasniedzējiem un vecākiem.
“Radošas personības rokasgrāmatā” vienuviet atradīsiet noderīgus ieteikumus visās ar mācībām un radošo darbu saistītajās jomās.

Nodaļā “Ieviesiet kārtību!” uzzināsiet, kā izraudzīties prioritātes un organizēt darbu un sadzīvi, lai pietiktu laika gan svarīgu projektu izstrādei, gan mazāk nozīmīgiem uzdevumiem, gan atpūtai un patīkamām nodarbēm.

Nodaļā “Lasīsim lietderīgi!” izklāstītas metodes, kā ātrāk un efektīvāk uztvert, izprast, iegaumēt informāciju, atšķirt ļoti svarīgo no mazāk svarīgā.

Nodaļā “Vingrināsim atmiņu!” īsi aprakstīti atmiņas pamatveidi un apkopoti dažādi praktiski paņēmieni atmiņas treniņam.

Nodaļā “Rakstīsim labāk!” sniegti norādījumi, kā izkopt rakstītprasmi – raiti, skaidri un saprotami izklāstīt informāciju, precīzi saskaņot tekstu un tā virsrakstu, izcelt galveno un izraudzīties visspilgtākos piemērus, salīdzinājumus, pretstatus.

Grāmatas viegli pārskatāmā struktūra padara to ērti lietojamu un apliecina, ka autors pats perfekti pārvalda tajā aprakstītās metodes. “Radošas personības rokasgrāmata” būs lielisks palīgs turpmākajā mācību (un ne tikai mācību!) procesā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!