Foto: AP/Scanpix

Britu rakstniece Roulinga tviterī devusi mājienu, ka "Harry Potter" ("Harijs Poters") sērijai radniecīgajā filmā "Fantastic Beasts and Where to Find Them" varētu būt attēlota "amerikāņu Cūkkārpa".

Rakstniece nedēļas nogalē tviterī atbildēja uz fanu jautājumiem. Kāds sociālā tīkla lietotājs pajautāja, vai filmas galvenais varonis Ņūts Skamanders apmeklēs burvestību un raganību skolu Ņujorkā un kāds būs tās nosaukums.

Sākumā Roulinga rakstīja, ka "informācija tiks atklāta laika gaitā". Taču pēc brīža rakstniece tvītoja, ka "viņš satiks cilvēkus, kas mācījušies kādā skolā kādā vietā, kas nav Ņujorka".

Cits fans pajautāja, vai skolai būšot kāda saistība ar indiāņiem. "Ja es pilnībā atbildētu uz šo jautājumu, tas atklātu skolas atrašanās vietu, taču varat to uzskatīt par apstiprinošu atbildi!" norādīja Roulinga.

Šomēnes tika apstiprināts, ka galveno lomu fantāzijas filmā "Fantastic Beasts and Where to Find Them" spēlēs britu aktieris Edijs Redmeins.

"Fantastic Beasts and Where to Find Them" darbība norisinās Ņujorkā 70 gadus pirms Harija Potera sāgā aprakstītajiem notikumiem. Galvenais varonis ir Ņūts Skamanders, kas saraksta mācību grāmatu par burvju pasaules dzīvniekiem.

"Edijs ir bezbailīgs aktieris, kurā mutuļo kāre pēc visa jaunā, asprātība un cilvēcība," sacīja filmas režisors Deivids Jeitss, kurš uzņēmis pēdējās četras "Harry Potter" filmas. "Es nevarētu būt vēl priecīgāks par iespēju strādāt ar viņu, uzsākot šo jauno piedzīvojumu Roulingas brīnišķīgajā pasaulē. Es zinu, ka viņu pārņēmušas tādas pašas sajūtas."

"Fantastic Beasts and Where to Find Them" iznāks kinoteātros 2016. gada 18. novembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!