Jau sen pensijā aizgājušais noziedznieku pasaules darbonis Edijs de Čūčs tiek pieķerts, vedot cauri Trentonai, Ņūdžersijas štatā, kontrabandas cigarešu kravu. Kad de Čūčs neierodas pats uz savu tiesas sēdi, galvojuma naudas piedzinējai Stefānijai Plamai tiek uzdots viņu sameklēt un nogādāt atpakaļ cietumā.
Izrādās, ka tas nemaz nav tik viegli izdarāms, jo de Čūčs savas darbības laikā apguvis pietiekami daudzus viltīgus paņēmienus un nebaidās likt lietā arī šaujamieroci.

Šķietamie zaudētāji (un Stefas bijušie klasesbiedri vidusskolā) Mūners un Dugijs neglābjami sasaistījušies ar de Čūču. Viņu darījums ir daudz sarežģītāks par vienkāršu cigarešu kontrabandu un slēpj sevī lielāku risku, nekā jebkurš ir spējis iedomāties.

Kad pazūd Dugijs, Stefa sāk meklēšanu. Kad izgaist arī Mūners, viņa iesaista “smago artilēriju” un lūdz palīgā parādu piedzīšanas speciālistu Reindžeru. Kādu maksu Reindžers pieprasa par šo pakalpojumu? Vienu nakti kopā ar Stefāniju, no rieta līdz ausmai. To nu viņa nepavisam negrib atklāt savam tā brīža draugam, kurš šad tad pat dzīvo pie viņas, policistam Džo Morelli.

Tipiska dilemma Plamas dzīvē. Dubļu cīņas, motocikli, ātras mašīnas, ātrā ēdināšana un ātri vīrieši. Par to visu stāstīts. Dženetas Evanovičas romānā “Stefānijas septītais piedzīvojums”.

Bestselleru autore Dženeta Evanoviča ir vairāku prēmiju laureāte. Viņa dzīvo Ņūhempšīrā, kur patlaban raksta nākamo romānu par Stefānijas Plamas piedzīvojumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!