Foto: Jumava.lv

Izdevniecība "Jumava" laidusi klajā Vladimira Antonova grāmatu "Satja Sai Baba". No krievu valodas tulkojis Arvis Kolmanis

Dzīves pamats ir mīlestība un ticība, un "ikviens, kurš pratis attīrīt prātu no nemiera, satraukuma, domām, ir spējīgs saklausīt Dieva balsi sevī". Satjas Sai Babas - Indijas garīgā skolotāja - mācība atver durvis uz intelektuālo garīgumu - bagātību, kas piepilda dvēseli ar brīnišķīgu enerģiju.

Satja Sai Baba dzimis 1926.gadā un kopš mazotnes jau spējis materializēt lietas. Tomēr vissvarīgākais skolotāja brīnums ir izpratne par dzīvi - miljoniem cilvēku pasaulē ir iemācījušies ziedot savu dzīvi augstākām vērtībām: mīlestībai, ticībai, patiesībai un pieticībai.

Grāmata "Satja Sai Baba" sniedz ieskatu skolotāja dzīvē, personībā un mācībā. Tā atklāj principus, uz kuriem Viņš būvējis savu dzīvi un kāpēc izvēlējies dzīvot tieši tā. Grāmata būs interesanta visiem ezotērikas cienītājiem, it sevišķi tiem, kas vēlas atrast Satju Sai Babu sevī.

Maikls Talbots, "Hologrāfiskais Visums": Varbūt vienas no pašām slavenākajām mūslaiku materializācijām ir tās, kuras rada Satja Sai Baba - indiešu svētais vīrs, kurš dzīvo Andra Pradešas štatā attālā Dienvidindijas nostūrī. Saskaņā ar neskaitāmu aculiecinieku teikto, Sai Baba spēj radīt daudz ko vairāk nekā tikai sāli un dažus akmentiņus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!