Foto: Publicitātes foto
Jaunajā "Lord Of The Dance: Bīstamās spēles" iestudējumā, kurš Rīgā būs skatāms 21. martā, skatītājus pārsteigs novatoriskās Holo-Gauze™ 3D hologrāfiskās projekcijas un milzu ekrāni, kā arī krāšņi tērpi un Maikla Fletlija horeogrāfija.

Šova veidotājs, horeogrāfs un direktors ir izcilais dejotājs Maikls Fletlijs (Michael Flatley), bet dejas pavēlnieku lomās iejutīsies Džeimss Kīgans (James Keegan), Morgans Komērs (Morgan Comer) un Metjū Smits (Mathew Smith).

Šovā piedalīsies 40 īru dejotāji, kas tradicionālo stāstu par labā un ļaunā cīņu izdejos, skanot mūzikai, ko īpaši šim iestudējumam sacerējis komponists Džerards Fahī (Gerard Fahy). "Esmu sajūsmā par šovā iesaistīto dejotāju neticamajām spējām un talantu," teic Maikls Fletlijs.

"Lord of the Dance" līdz šim saņēmuši vairākas balvas un nominācijas, kritiķu un publikas atzinību.

18 mēnešu laikā "Lord Of The Dance: Bīstamās spēles" viesosies 15 valstīs un uzstāsies vairāk kā 200 reižu. Jaunās šova versijas pirmizrāde notika 2014.gada 1.septembrī Londonas "Palladium" teātrī, un pēc turnejas noslēguma tas tiks rādīts Vestendā.

Biļešu iepriekšpārdošana sāksies 11.decembrī visās Biļešu Servisa tirdzniecības vietās. Pirmās 500 biļetes būs pieejamas par īpašu cenu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!