Foto: Publicitātes foto
Noslēdzot vasaras pieturu sesiju, ceļojošais mūzikas un mākslas festivāls "Vadātājs" 13. augustā dosies uz Kurzemes pusi un piedāvās iespēju piedzīvot mūziku, laikmetīgo deju, etīžu teātri un īsfilmu programmu Tāšu muižā.

Arī šoreiz "Vadātājas" programmu papildina vietējo mūziķu uzstāšanās, un Grobiņu pārstāvēs sieviešu vokālais ansamblis "Arioso Con Brio". Koncertus sniegs ansamblis "Manta" un Sniedze Prauliņa ar grupu. Nemainīgi festivāla "Vadātājs" ceļa somā būs arī saistoša Latvijas režisoru īsfilmu programma, kas tiks demonstrēta visa vakara garumā.

Par apmeklētāju garastāvokli parūpēsies etīžu teātris "Nerten", savukārt laikmetīgās dejas novitātes Tāšu muižā izdejos horeogrāfe Kristīne Brīniņa.

Festivālu "Vadātājs" organizē biedrība "HI" un Kalnciema kvartāls, to atbalsta Valsts Kultūrkapitāla fonds, un ieeja visos festivāla pasākumos ir bez maksas. Kurzemes pieturu atbalsta Grobiņas novads un biedrība "Tāšu muiža".

Nākamā festivāla pietura ir gaidāma 8. oktobrī Lejaslīgatnes kultūras namā. Ceļojošā mūzikas un mākslas festivāla "Vadātājs" mērķis ir piedāvāt kvalitatīvu un saistošu kultūras piedāvājumu ārpus galvaspilsētas. Ar šo ceļošanu pa skaistām un īpašām Latvijas pieturām "Vadātājs" vēlas izcelt jaunas kultūras pasākumu norises vietas, aktualizēt sadarbības iespējas reģionos un iepazīstināt vietējo publiku ar aktuālām kultūras parādībām.

Par festivāla aktualitātēm iespējams iepazīties "Vadātājs" "Facebook" lapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!