Foto: DELFI

Pateicoties lielajai interesei, fonds "Viegli" rīkos Ziemassvētku koncertu "Kāds esi, nāc!" papildkoncertu, uz ko īpaši tiks aicināti jaunieši, informēja fonda "Viegli" pārstāve Inga Zālīte.

Jauniešu koncerts notiks 15. decembrī plkst. 21.30. Arī 14. decembra koncertiem plkst. 18 un plkst. 21.30 būs pieejamas papildu biļetes. Biļetes no šodienas iespējams iegādāties "ekase.lv".

Ikgadējie fonda "Viegli" Ziemassvētku koncerti "Kāds esi, nāc" notiks Dzelzceļa muzejā no 13. decembra līdz 15. decembrim.

Koncertos būs dzirdamas dziesmas no jaunā albuma "Loks paliek vaļā", kā arī jau iepazītas melodijas no albumiem "Viegli" un "Vakars. Pietura. Jasmīns". Koncertos uzstāsies mūziķi, kuri piedalījušies visu trīs albumu ierakstā - Renārs Kaupers, Māra Upmane-Holšteine, Jānis Holšteins-Upmanis, Raimonds Gusarevs, Jānis Strapcāns, Kārlis Kazāks un citi.

Tāpat kā katru gadu, koncertos būs iespēja sarūpēt Ziemassvētku dāvanas un ar Latvijas Pasta atbalstu nosūtīt sveicienu pastkartes draugiem. Klubs "Piens" sagādās pašus garšīgākos siltos dzērienus un uzkodas, bet par radošiem pārsteigumiem, koncertu gaidot, rūpēsies "Zili brīnumi".

Fonda "Viegli" vadītāja Ināra Kehre klāstīja, ka šis ir jau piektais gads, kad notiek fonda "Viegli" Ziemassvētku koncerti Dzelzceļa muzejā. "Esam priecīgi par lielo interesi un to, ka katru gadu arvien vairāk cilvēku nāk radīt un baudīt priecīgo kopābūšanas noskaņu. Mēs nolēmām veltīt šo koncertu jauniešiem, jo, tieši strādājot ar jauniešiem dažādos Latvijas novados, mēs iepazināmies ar Imantu Ziedoni un iesākām fonda "Viegli" ceļu. Gaidīsim visus, kuriem mīļa Ziedoņa dzeja un fonda "Viegli" mūzika," sacīja Kehre.

Ikviens, kurš būs iegādājas biļeti uz koncertu, palīdzēs veidot gan Imanta Ziedoņa muzeju, gan apbalvojumu "Laiks Ziedonim".

Ziemassvētku koncertu režisors ir Viesturs Meikšāns, scenogrāfe - Agnese Kaupere.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!