Foto: Krists Luhaers

Pirms lielo brīvdienu sākuma 30. aprīlī Latvijas Radio vadītājs Jānis Siksnis bija ielūdzis "Pieci.lv" un radio "Naba" veidotājus uz draudzības spēli futbolā. Tā notika Zaķusalā blakus Latvijas Televīzijas ēkai, kur jau rudenī atradīsies "Pieci.lv" jaunas telpas ar divām radio studijām. Pēc kopīgas telpu apskates abi nesamierināmie radio sānceši devās noskaidrot attiecības vējainajā futbola laukumā.

Futbola spēlē Latvijas Universitātes radio "Naba" komandu pārstāvēja tādi zināmi darboņi kā Kristaps Zālītis un Uldis Gedra, savukārt "Pieci.lv" pretim lika vairākus jaunos žurnālistus, DJ Get Dizzy, komandas kapteini Kārli Dagili un vārtsargu - pusdienlaika ētera balsi Magnusu Eriņu, vēsta "Pieci.lv" preses pārstāve Kristīne Komarovska.

Spēli tiesāja Latvijas Radio vadītājs Jānis Siksnis. Atbalstītāju rindās bija vērojami daudzi "Naba" autorraidījumu veidotāji, viņu līderis Madars Štramdieris kā arī "Pieci.lv" komanda, kur aktīvākā balss no laukuma malas piederēja Tomam Grēviņam.

Lai arī "Pieci.lv" sākumā izvirzījās vadībā ar 1:0 un 2:1, tomēr veiksmīgāki stundu garajā futbola draudzības spēlē ar 10:3 izrādījās rūdītie "Naba" futbolisti.

"Pieci.lv" komandu no zaudējuma neglabā arī Toma Grēviņa stāšanās vārtos mača izskaņā. Uzvarētāji tika apbalvoti ar diplomiem. Spēles starplaikā komandas iestiprinājās ar ceptām desiņām un atspirdzinošiem dzērieniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!