Foto: Publicitātes foto
Bērnu kultūras projekts "Garā pupa" daudzbērnu ģimenes aicina piedalīties konkursā, kur sešām ģimenēm tiks dāvinātas biļetes uz kultūras pasākumiem un apmaksāti ar to saistītie ceļa izdevumi.

Konkursā pieteikties aicināta ikviena daudzbērnu ģimene (trīs vai vairāk bērni), kas vēlas jaunajā, 2015. gadā, apmeklēt vairāk kultūras pasākumu.

Pieteikuma anketā jānorāda bērnu kultūras kalendārā "Garā pupa" izvēlēts pasākums, ko ģimene vēlas apmeklēt, kā arī jāuzraksta trīs jaunā gada apņemšanās.

Pieteikties konkursam iespējams līdz 12. janvārim, bet jau 19. janvārī tiks paziņoti konkursa rezultāti – nosauktas sešas ģimenes, kas saņems iespēju apmeklēt sevis izvēlēto kultūras pasākumu un ceļa izdevumu apmaksu.

Biedrības "Ascendum" bērnu kultūras projekts "Garā pupa" jau otro gadu sadarbojas ar uzņēmumu SIA "Getz Bros.&Co. (Latvia)", veidojot konkursus, kas veicina bērnu iesaisti kultūras procesos.

2014. gadā tika rīkots konkurss "Es būšu nākamais mūziķis", kura ietvaros divi talantīgi jaunie mūziķi saņēma sev nepieciešamo mūzikas instrumentu.

Simons Kozlinskis, SIA "Getz Bros. & Co. (Latvia)" valdes loceklis: "Pēdējos piecos gados kā atbalstāmo jomu Ziemassvētkos uzņēmums "Getz Bros. & Co. (Latvia)" izvēlējies kultūru un mākslu. Līdzās pasaules mūzikas festivāla Rīgas Ritmi ilggadējam atbalstam, vēlamies veicināt arī bērnu radošo attīstību.

Vairākus gadus mūsu atbalsta saņēmēji bija Krāslavas Mākslas skola, kas jaunajiem māksliniekiem deva iespēju apgūt mākslu pamatus un radoši izpaust sevi .

2013.gadā iesaistījāmies biedrības "Ascendum" projektā "Garā pupa", kuru arī šobrīd uzskatām par sirsnīgāko un vērtīgāko aktivitāti bērniem un vecākiem. Tādēļ šajā gadā atbalstām daudzbērnu ģimenes, kuras vēlētos kopā biežāk apmeklēt kultūras pasākumus.

Pirmkārt, "kopā baudīšanas" prieka pēc - apmeklējot pasākumus kuplā ģimenes lokā katra prieks vairosies, daloties ar to. Otrkārt, "Ascendum" izvēlēto kultūras pasākumu augsto māksliniecisko kvalitāšu dēļ – bērniem tie noteikti kalpos kā mēraukla, palīdzot atpazīt un sajust īstās vērtības."

Konkursa pieteikuma veidlapu un papildu informāciju iespējams saņemt, atrakstot uz e-pastu zane@ascendum.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!