Foto: Publicitātes foto
4. jūlijā Ģertrūdes ielas teātrī pirmizrādi piedzīvos deju studijas "Happy Dance Studio" pavasara sezonas noslēguma ēnu deju izrāde "Četri elementi". Izrādes īpašie viesi – ritma meistars un perkusionists Nils Īle un mūziķi Lauma Kazāka un Ilmārs Šterns.

"Ūdens, uguns, zeme un gaiss - četras dabas stihijas - izrādē kļūst par elementiem, kas māca tuvoties līdzsvaram starp ļaušanos un stabilitāti, pamatu sakārtošanu, starp pārliecību, uzdrīkstēšanos un iejūtību, sapratni. "Četri elementi" ir stāsts par cilvēka ceļu pretī liktenim, par personīgajiem dēmoniem un izraušanos no ikdienišķās vides, par izvēlēm, kas jāizdara, par dzīves mācībām, ko varam gūt no apkārtējiem," stāsta izrādes pārstāvji.

Izrādi veido skatuves un kustību režisori Līva Gudule un Mārtiņš Līdaks, un tajā būs vērojamas Diānas Daukstes multimediju projekcijas un Rūdolfa Grūbes veidotie specefekti. Izrādē piedalīsies "Happy Dance Studio" dejotāji.

"Četri elementi" ir daļa no "Happy Dance Studio" deju izrāžu cikla "Sapnis par Brodveju". Biedrība "Happy Dance Studio" ir deju studija profesionāliem neprofesionāļiem, kas piedāvā dažādu deju stilu apmācības - balles dejas, džeza dejas, lindihopu un ēnu dejas. Katras sezonas noslēgumā tiek uzvesta deju izrāde jauniešiem, kas vēlas gūt, iespējams, savu pirmo skatuves deju pieredzi.

Pirmizrāde: 4. jūlijā Ģertrūdes ielas teātrī plkst. 17:00 un 20:00. Biļetes pieejamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!