Foto: Publicitātes foto

Pēc divu nedēļu pārtraukuma, pēc tā dēvētā ”trokšņošanas skandāla” šajā nedēļas nogalē durvis vērs Kaņepes Kultūras centrs, Skolas ielā 15, piedāvājot tirdziņu un vairākus koncertus, portālu ”Delfi” informē KKC pārstāvji.

Sestdien, 13. oktobrī plkst. 21.00 notiks ambientās mūzikas pasākums ”Organic Sounds” ar dīdžejiem no Latvijas un Igaunijas.

Pasākumā piedalīsies viesis no Igaunijas - dīdžejs Ilmajaam, kas ir nozīmīga britu house un tehno stila mūzikas festivāla ”Freerotation” rezidents. Savā valstī Ilmajaam vada dažādus pagrīdes mūzikas pasākumus, viņa pieredzē ir festivāla ”Kurukrill” organizēšana. Šim dīdžejam pieder iespaidīga vinila plašu kolekcija, kuru izmantojot, viņš spēlēs eklektisku un mierīgu miksu, sola pasākuma organizatori.

Enerģiskāku miksu spēlēs DJ Devine - pieredzējis Latvijas dīdžejs, kurš ir gaidīts viesis ne tikai Latvijā, bet arī lielos festivālos Lietuvā. Muzikālās vibrācijas radīs arī ”Sunduo” - duets no Latvijas, kas nesen laidis klajā divus ierakstus amerikāņu izdevniecībā ”Easy Summer”. Savu miksu prezentēs arī talantīgais JointForce.

Īpaši gaidīts būs arī ģitārista Uģa Kagaiņa solo projekta ”Cat from Japan” muzikālais priekšnesums. Viņš veido dziesmas, izmantojot tikai balss un elektriskās ģitāras skaņas, tās ierakstot takti pa taktij un uzaudzējot daudzveidīgu skaņdarbu visdažādākajās garastāvokļa krāsās.
Ieejas maksa – ziedojums.

Savukārt 14.oktobri KKC aicina pavadīt īpašā atmosfērā - no plkst.12.00 līdz 20.00 apmeklējot ”Marakešas” tirdziņu ar Latvijas tirgotāju piedāvātiem labumiem, radošajām darbnīcām, spēlēm, laikmetīgo deju un mūziku.

Pasākuma ietvaros Līga Liberte ar partneri rādīs fragmentus no laikmetīgās dejas izrādes "Kā tev iet?", bet vakarā no plkst. 19.00 par muzikālo pavadījumu būs parūpējušās grupas ”Gaujarts”un ”Baložu pilni pagalmi”.

”Marakešā” būs sapulcējušies daudzi pašmāju tirgotāji, kuri piedāvās iegādāties dizaina lietas – rotas un apģērbu, kā arī rotaļlietas un īpašas retro lietas. Pasākumā notiks arī citas tirgus plača cienīgas aktivitātes visas dienas garumā - origami locīšana, ludo spēļu spēlēšana, hennas zīmēšana, darbosies arī sietspiedes darbnīca, kurā ikvienam būs iespēja apdrukāt līdzi paņemto apģērbu. Zaļo oāzi būs sarūpējusi ”Mājas svētība”, kas demonstrēs, kā uz palodzes ikviens var izaudzēt savu mājas aptieciņu.

Pasākums norisināsies Kaņepes Kultūras centra iekštelpās un pagalmā. Ieeja pasākumā bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!