Foto: Helēna Heinrihsone, papīrs/akvarellis+zelts, "Dienas roze" 2005.g.
Piektdien, 1. jūnijā, pulksten 20.00, Mūzikas namā "Daile" notiks piektais labdarības koncertuzvedums "Es esmu", kas veltīts teātra vecmeistaru atbalstam, portālu "Delfi" informē Latvijas Teātra darbinieku savienības pārstāve Undīne Preisa.

Šogad pasākumā uz vienas skatuves uzstāsies tādas aktrises kā Lilita Ozoliņa, Līga Liepiņa, Dace Everss, Liepājas teātra aktrišu kopa "Atštaukas", kā arī aktieris Ivars Kalniņš. Uzvedumā piedalīsies arī mūziķi Rihards Zaļupe, saksofonistu kvartets "n[ex]t move", Jānis Stībelis, vīru vokālais ansamblis "Daile" un Maestro Raimonds Pauls. Savukārt uzvedumu veidos un vadīs Latvijas profesionālo teātru vidējās un jaunās paaudzes aktieri.

Otro gadu pēc kārtas uzveduma "Es esmu" māksliniecisko virsvadību ir piekritusi veikt Nacionālā teātra aktrise Dita Lūriņa.

Kā katru gadu vakara gaitā notiks arī tradicionālā labdarības "izsole", kuras laikā būs iespēja savā īpašumā iegūt unikālus mākslas darbus, ko speciāli šī gada uzvedumam ziedojuši Latvijas mākslinieki un gleznotāji Vija Zariņa, Elita Patmalniece, Artis Bute, Helēna Heinrihsone un Kaspars Zariņš.

Biļetes iegādājamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Visi ar pasākumu iegūtie līdzekļi tiek novirzīti sistemātiskam Latvijas teātra vecmeistaru atbalstam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!