Foto: Publicitātes foto

Turpinot pirms pieciem gadiem aizsākto tradīciju, 6. jūnijā klubā "Nabaklab" (Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12) norisināsies radio "Naba" literatūras raidījuma "Bron-Hīts" sezonas noslēguma svinības – "Bronhotēka VIII".

Atzīmējot gan radio sezonas beigas, gan vasaras brīvlaika sākumu, raidījums jau astoto reizi rīko pasākumu, kurā autori uzstājas ar dzejas un prozas lasījumiem, piedalās dažādas grupas, kā arī notiek diskotēka, stāsta pasākuma organizatori. 

Šoreiz pasākumā ar dzejas lasījumiem piedalīsies Liāna Langa, Jevgēnijs Bušmakins un Elīna Bākule-Veira, prozu lasīs Arno Jundze, Ieva Melgalve un Ilze Jansone. Par mūziku rūpēsies grupas "The Big Bluff" pārstāvji, kā arī "Kuzucuk", savukārt diskotēku vadīs radio "Naba" raidījumu vadītāja Dj Herta. Tiks atskaņotas arī raidījumā "Bron-Hīts" skanējušas kompozīcijas.

Pasākums sākas plkst. 21:00, "Nabaklab" sestdienās atvērts no 14:00. Ieeja bez maksas.

Latvijas Universitātes radio "Naba" (jeb "Latvijas radio 6") ir brīvā formāta programma, kas pirmo reizi FM viļņos izskanēja 2002. gada 1. decembrī. Pasaulē to ir iespējams klausīties internetā.  "Naba" ir atvērts medijs, kas atspoguļo kultūras, urbāni inteliģentās vides un alternatīvā dzīvesveida procesus un norises kvalitatīvā, dzīvā un dinamiskā veidā, stāsta pasākuma organizatori.

Raidījums "Bron-Hīts" ir radio "Naba" raidījums par literatūru, kurš ik sestdienu ēterā skan jau kopš tā pirmsākumiem. "Bron-Hīta" galvenās tēmas ir aktuālais Latvijas literatūrā - jaunākie oriģināldarbi un tulkotā literatūra, literatūras festivāli un aktivitātes, valoda un jēga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!