Foto: Publicitātes foto
31.maijā pulksten 19.00 Ikšķiles estrādē "Latvijas Teātra radošo personību atbalsta fonds" sadarbībā ar Ikšķiles novada pašvaldību rīko labdarības koncertu "No sirds", portālu "Delfi" informē pasākuma organizatori.

Koncertā piedalās dziedošie aktieri no visiem Latvijas profesionālajiem teātriem (O.Dreģe, D.Lūriņa – Egliena, K.Tatarinova, A.Ančevskis, A.Keišs, J.Nīmanis, V.Piņķis, V.Plotņikova, J.Sigova, O.Nikulina, E.Pjata, S.Jevgļevska, N.Kalniņš, I.Ramute, M.Bezmers, M.Liepa, E.Viļumovs, K.Veinšteina, R.Gailums, M.Korsiets, I.Ivulāne, K.Lučīniņa, u.c.).

Ienākumi no biļetēm tiks pārskaitīti "Latvijas Teātra radošo personību atbalsta fondam", kas palīdzēs segt ar skatuves senioru veselības problēmām saistītās izmaksas.

"Latvijas Teātra radošo personību atbalsta fonds" dibināts 2008.gadā pēc informācijas saņemšanas par pensionēto skatuves mākslinieku kritiskajiem veselības un sociālajiem apstākļiem. Visvairāk cilvēkus uztrauc veselības problēmas un ar tām saistītās izmaksas. Fonds cenšas palīdzēt risināt šos jautājumus (veselības polišu iegāde, zāļu atmaksa, u.t.). Mūsu organizācija spēj darboties tikai un vienīgi no piesaistītajiem ziedojumiem.

LR Finanšu ministrija piešķīrusi fondam sabiedriskā labuma statusu.

Fonda valde: Dace Makovska, Zane Jančevska, Lidija Pupure, Māra Dzene un Vilis Daudziņš.

Biļešu cenas: par pirmajām 500 biļetēm – 3 lati, pēc tam 4 lati un 5 lati. Biļetes var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un Ikšķiles tautas namā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!