Foto: Linda Leen

Turpinot pasākumu ciklu "Lieliskais četrinieks", Rakstniecības un mūzikas muzejs (RMM) 18. maijā Kaņepes Kultūras centra telpās rīkos populārās mūzikas izpildītāju un kritiķu tikšanos, portālu "Delfi" informēja RMM pārstāvji.

Mūziķus sarunā pārstāvēs dziedātāja un dziesmu autore Linda Leen, kura plaši pazīstama kā popmūzikas un džeza izpildītāja, un rokgrupas "Laika suns" līderis, dziedātājs, ģitārists un dziesmu autors Arnis Račinskis. Savukārt kritiķu viedokli paudīs populārais mūzikas apskatnieks, grāmatas "Rokupācija" autors Uldis Rudaks un mūzikas žurnālists Māris Papēdis, kurš pagājušā gada nogalē izdevis grupas "Remix" biogrāfiju "Remix... pie laika".

RMM "Lieliskais četrinieks", kas līdz šim apmeklētājiem sniedzis iespēju būt klāt rakstnieku sarunās, šoreiz tiecas veicināt dialogu starp mūzikas kritiķiem un atskaņotājiem, izzināt abu pušu viedokli un aktuālos jautājumus - cik objektīvi ir apskatnieku kritēriji, kāda ir mūzikas kritikas nozīme Latvijā un kā tā iespaido mūziķu darbību.

Pasākumu vadīs muzikoloģe, RMM mākslas eksperte Inese Žune, bet galvenie diskusijas virzītāji būs paši mūziķi un kritiķi.

Rakstniecības un mūzikas muzeja pasākumi KKC telpās notiek katra mēneša trešajā trešdienā. Ieeja pasākumā par ziedojumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!