Foto: DELFI
Latvijas Televīzijas šovam "Lai top", kas veltīts vasarā gaidāmajiem dziesmu un deju svētkiem, reitings, salīdzinot ar pirmo raidījumu, informēja televīzijas pārstāve Laura Brokāne.

"Vadoties pēc provizoriskajiem datiem, ir sasniegts iecerētais auditorijas skaits. Salīdzinot ar pirmo "Lai top!" raidījumu, skatītāju skaits pieaudzis aptuveni par 10 procentiem," sacīja Brokāne.

Precīzus skaitļus televīzija sniegs šonedēļ.

Šovā "Lai top!" kopā ar svētku kolektīviem uzstājas arī sabiedrībā pazīstami cilvēki. Kā pirmie no tiem svētdienas vakarā bija Raimonds Bergmanis, Arnis Cimdars, Sigita Jevgļevska, Mārtiņš Rubenis un Marta Selecka. Uzstāšanās sniegumu vērtēja eksperti un skatītāji telefonbalsojumā.

Līdz šim šāda žanra raidījumi bija vērojami komerckanālos, bet šogad tādu izveidojusi arī sabiedriskā televīzijā.

Nākamajos raidījumos – 19., 26.maijā un 2.jūnijā – piedalīsies izdevēja Santa Anča, dziedātāji Emīls Balcers un Andris Baltacis, gastroenterologs Anatolijs Danilāns, televīzijas žurnālisti Dāvis Ernštreits un Jānis Geste, plastikas ķirurgs Jānis Ģīlis, rakstniece Nora Ikstena, politologs Ivars Ījabs, režisors un aktieris Varis Klausītājs, dziedātāji Olga Rajecka un Žoržs Siksna, uzņēmēja un pedagoģe Laine Ligere-Stengrevica, bijusī Valsts kontroles vadītāja Inguna Sudraba un autosportiste Karlīne Štāla.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!