Foto: Publicitātes attēli

Māksliniece Laura Feldberga sestdienas, 20. septembra, pusdienlaikā ikvienu interesentu aicina doties pastaigā pa "Tēlnieku parku", kurš izveidots Bieriņos pie Mārupītes. Tāpat katru septembra nedēļas nogali mākslinieces darbnīcā Codes ielā 45A apskatāma izstāde "Putekļu terapija" par parku un tā izveidošanu.

Sestdienas pastaigas laikā ar stāstiem dalīsies gleznotāja Ineta Freidenfelde, tēlnieki Ojārs Feldbergs, Igors Dobičins un tekstilmāksliniece Ilze Egle.

Freidenfelde stāstīs par Bieriņu vēsturi muižas laikos, Ojārs Feldbergs - par Tēlnieku parka veidošanu, Ilze Egle - par sava tēva tēlnieka Induļa Rankas skulptūrām, bet Igors Dobičins - par savām skulptūrām un Bieriņu tagadni. Pulcēšanās notiks plkst. 12 darbnīcā Codes ielā 45A. 

Darbnīcā apskatāmā izstāde "Putekļu terapija" savukārt ir "atskatīšanās pagātnē, atcerēšanās un veltījums tēlniekiem, kuri Bieriņos pie Mārupītes pagājušā gadsimta 80. gados veidoja skulptūru parku".

Pastaiga, kā arī izstāde "Putekļu terapija" ir daļa no Laikmetīgās mākslas festivāla "Survival Kit".

Izstāde atvērta vēl līdz 27. septembrim sestdienās un svētdienās no 12 līdz 18.

Mākslinieces darbnīcā iespējams nokļūt ar 10., 25., 56. autobusu (pietura "Bramberģes iela"), kā arī 55. autobusu (pietura "Brūkleņu iela")

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!